Over TrackIT

Wij helpen organisaties sneller beslissingen maken op AFAS data door middel van Power BI Dashboards.

Onze visie

"Inzichten geven in AFAS data door middel van Power BI Dashboards zodat er sneller beslissingen gemaakt kunnen worden over de hele breedte van een organisatie".

TrackIT biedt met Power BI dashboards die inzichten geven aan alle lagen binnen een organisatie. De inzichten zijn namelijk niet alleen bruikbaar voor managers en leidinggevenden, maar ook voor uitvoerende medewerkers.

TrackIT is

een samenwerking tussen

Peopletrack

Als gecertificeerd AFAS-partner kent Peopletrack de voordelen en uitdagingen in AFAS als geen ander.

Website

WeReportIT

Het ontwikkelen en onderhouden van Power BI dashboards en rapportages is de specialiteit van WeReportIT.

Website

Kernwaarden

Hier staan wij voor

Aandacht

De dashboards worden met aandacht ontwikkeld om organisaties te helpen sneller beslissingen te nemen. Ook bij het in gebruik nemen en beheer van de dashboards staat aandacht (en support) voorop zodat beslissingen sneller gemaakt zijn.

Oplossingsgericht

Het is van belang dat de Power BI dashboards relevante inzicht geven op (AFAS) data. Is er behoefte aan wijzigingen in onze oplossing? Dan kijken we  samen naar de mogelijkheden tot doorontwikkeling zodat de dashboards de gewenste inzichten geven.

Meedenkend

Onze standaard dashboards in Power BI halen data op uit AFAS. Wanneer er tevens behoefte is aan inzichten uit andere databronnen om sneller de juiste beslissingen te nemen, dan denken we graag mee over klantspecifieke koppelingen met andere databronnen.

No items found.
No items found.